Dansk

Analyse af Smirnoff Green Apple Twist

13. maj 2015 af lisarasmussen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har fundet denne reklamen, Smirnoff Green Apple Twist, som jeg er igang med at analysere.

Jeg har gjort mig nogle tanker omkring historien, som den fortæller, men hvad synes I, at den fortæller? :)

Vedhæftet fil: smirnoff reklame.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2015 af Stats

pilen og æblet = sex

Farven rød = kærlighed
Hvid = uskyldighed
Sort = ond/død
Grøn = håb
Guld = rigdom

Guld tasken og guld skoene er placeret i det gyldne snit.

Old stories. New turist. --> Manden i sort tøj = old stories, englen = turist ---> Grøn = håb

Derfor... Hvis du køber deres produkt, så dukker manden/kvinden op i dit liv

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Analyse af Smirnoff Green Apple Twist

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.