Matematik

Ekspontentiel sammenhæng

31. maj 2015 af vinther96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, håber virkelig der er en der vil hjælpe mig :) 

Jeg skal lave en Temaopgave og jeg kan ikke finde ud af opgave 2. Konkrete opgave

håber virkelig der er en der vil hjæle mig med underspørgsmålene :) 

f.eks. 

a) Bestem en forskrift:

b) Hvilken betydning har a og b i forskriften?

c) Hvor mange procent stiger vandindholdet pr. grads temperaturstigning?

d) Hvilket maksimalt vandindhold skal man efter modellen ( vedhæftet fil ) forvente ved en temperatur på 70 grader? 

Vedhæftet fil: Temaopgave 4 Funktioner.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2015 af peter lind

a) brug regressionsanalyse på de tal.

b) i en eksponentiel funktion f(x) = b*ax er er b =f(0) og a =  f(x+1)/f(x)

c) beregn 100*( f(x+1)-f(x) )/f(x)

d) find eller aflæs på en graf f(70)


Skriv et svar til: Ekspontentiel sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.