Matematik

vektorrum, vinkel mellem vektorer

07. juni 2015 af chokolokolo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp med den vedhæftede opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2015 af peter lind

For at finde vinklen mellem p1 og p2 skal du beregne  ab = ∫-11p1*p2dx = ∫-111*xdx,  a2= ∫-11p12dx og b2=∫-11p22dx

vinklen kan så findes af cos(v) = ab/(a*b)


Skriv et svar til: vektorrum, vinkel mellem vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.