Matematik

Y = An*r/(l+r)^n-1

16. juni 2015 af lullu357 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Nogle der kan forklare bogstaverne her? Er nået til
Ydelse=annuitetsværdi*rente/(l+rente)^terminer-1

HVAD BETYDER DET ''L''????

Skal op imorgen klokken 9, så håber der er et hjælpsomt menneske sent oppe, eller virkelig tidligt oppe imorgen... Tak på forhånd!


Svar #1
16. juni 2015 af lullu357 (Slettet)

Kunne det være indbetalingen?

Så Ydelse=annuitetsværdi*rente/(indbetaling+rente)^terminer-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. juni 2015 af peter lind

Du har læst forkert. Der er ikke noget L i den formel. Det du kalder L er tallet 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2015 af SuneChr

I formlen, du har skrevet, har du isoleret b i annuitetsopsparingsformlen

A=b\cdot \frac{\left ( 1+r \right )^{n}-1}{r}

hvor A er kapitalen umiddelbart efter sidste indbetaling,
b er terminsindbetalingen
r er rentefoden pr. termin
n er antal terminsindbetalinger.


Svar #4
17. juni 2015 af lullu357 (Slettet)

Tak!!!

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. juni 2015 af mathon

på formen

                         y=\frac{A_n\cdot r}{(1+r)^{n}-1}


Skriv et svar til: Y = An*r/(l+r)^n-1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.