Matematik

Ligning

15. august 2015 af Kiththan03 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hvis der er en ligning, der hedder: 2xz-4xz
Er det så det samme som 2*xz-4*xz?

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. august 2015 af Toonwire

#0

Korrekt :)


For at køre den helt ud:

2xz-4xz~~~ = ~~~2\cdot x\cdot z - 4\cdot x\cdot z


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. august 2015 af LubDub (Slettet)

      det er ikke en ligning


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. august 2015 af AskTheAfghan

Hvis x og z er variable, så betyder xz altid x·z.

Det samme gælder axz = a·xz, hvis a enten er en konstant eller variabel.

Hvis xz er en variabel (men ikke, at x og z er variable), så skal xz ikke forstås som x·z.


Svar #4
15. august 2015 af Kiththan03 (Slettet)

Ok. Jeg ved godt, at det er en reducerings opgave, LubDub...

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.