Matematik

ligning

19. august 2015 af Sofusfelix (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Golf

Har en person der slår med et 6-jern, hvor vinkel er 32 grader. Bolden følger en bane, som beskrives med :

y=- 0,002x2+ 0,3X       x.: afstand fra tee sted i meter

                                  y : højde i meter

Skal lave en graf, der viser boldens bane(i et koordinatsystem)

Hvordan starter jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2015 af Mawias (Slettet)

Må i lave den på geogebra?


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. august 2015 af Mawias (Slettet)

Hvis ja, så er det bare at skrive ligningen ind, og derefter tage et skærmbillede af din graf eller gemme den som en fil, og derefter ligge den ind.


Svar #3
19. august 2015 af Sofusfelix (Slettet)

? ikke helt med ....


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. august 2015 af Toonwire

For at tegne den i hånden kan du bare indsætte nogle x-værdier og så regne de tilsvarende y-værdier.

Eks. f(0)=-0.002\cdot 0^2+0.3\cdot 0 = 0

Dvs grafen for funktionen går gennem (0,0)


Svar #5
30. august 2015 af Sofusfelix (Slettet)

Hej igen.

Jeg sidder fast.. må ikke bruge geogebra.

Hvordan indsætter jeg de x-værdier for, at regne y-værdierne ud?


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.