Matematik

matematik quiz

20. august 2015 af shain - Niveau: 9. klasse
Nogen der kan se logik i det her billed vedhæftet

Vedhæftet fil: FB_IMG_1440016977969.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2015 af Soeffi

Det skal vist forstås som talfølgen: Pn = n·(n-1), n = 3, ..?, 5, 6, 7, 8, 9.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2015 af Toonwire

\underline{n\cdot (n-1) }:

\\9^2-9=72\\ 8^2-8=56\\ 7^2-7=42\\ 6^2-6=30\\ 5^2-5=20\\ 4^2-4=12\\ 3^2-3=6\\


Skriv et svar til: matematik quiz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.