Matematik

Matematik

20. august 2015 af sc1997 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej

jeg forstår bare ikke opagven. håber der nogen som kan hjælpe. 

tak til enhver hælp, og tak for jeres tid. 

opgaven lyder sådan:

omskriv S og B formlen så du isolerer r (renten i decimal)

S = B • (1 + r)

Udregn r (1 decimal) ud fra den fremkomne formel r, når B = 4498 og S = 5236
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

S = B * (1 + r)  <=>

S/B = 1 + r  <=>

r = S/B - 1


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.