Matematik

Hjælp til matematik .. simpelt spørgsmål

20. august 2015 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

BMI mål for kroppens fedtmasse. 

En persons BMI beregnes som kropsvægten V divideret med højden H i anden potens

Kropsvægten måles i kg og højden i meter.

opgave) Opskriv en formel til beregning af en persons BMI B. 

Jeg håber nogle kan hælpe mig med denne opgave. På forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2015 af 123434 (Slettet)

BMI=V/H2

Hvor V er kropsvægten i kg, og H er højden i meter


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2015 af 123434 (Slettet)

En pige på 178 cm, vejer 63 kg

Hendes BMI er

63/1,782=19,9


Svar #3
20. august 2015 af annahansen2 (Slettet)

Bestem vægten af en person, der er 1,80m høj og som har en BMI på 23.

Vægt = 23*1,80^2 

vægt = 74,52 kg. 

Er min løsning til denne opgave rigtigt?

På forhånd tak. 


Skriv et svar til: Hjælp til matematik .. simpelt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.