Matematik

Vektor opgave

06. september 2015 af jens12234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

Håber der er en som kan hjælpe mig med denne opgave :)

Har vedhæftet opgaven som et billede


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2015 af peter lind

Hvis retningsvinklen er v gælder der

a = |a|(cos(v), sin(v) )


Svar #3
06. september 2015 af jens12234 (Slettet)

Kan du uddybe? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2015 af peter lind

|a| = kvrod( 32+k2)  som indsat i formlen i #2 giver    kvrod(32+k2)*cos(60º) = 3 og kvrod(32+k2)*sin(60º) = k


Skriv et svar til: Vektor opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.