Matematik

Ligninger

06. september 2015 af ginger99 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej folkens.

jeg har problemer med enkelte ligninger i min opgave. Det kunne være virkelig fedt, hvis I kunne forklare, hvordan jeg skal løse dem.

4=3/(x+2)

x2/2x+3=8

tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2015 af StoreNord

4-tallet på venstre side laves om til 4/1. Så har du

\frac{4}{1}=\frac{3}{x+2}    så ganger du bare over kryds.

Nummer 2 er da nem nok.  :)

Nummer 3:   Forkort x ud

Nummer 4;   Nå, selv tak.  :)

Spørg gerne igen.


Svar #2
06. september 2015 af ginger99 (Slettet)

tak for det

grunden til at jeg var forvirret over #2 er fordi min lærer har skrevet at x=-5/4, hvilket jeg ikke helt kan få til at passe ind :)


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.