Matematik

2 ligninger med 2 ubekendte

06. september 2015 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej. Er der nogen gode hjemmesider hvor man kan øve sig på " 2 ligninger med  2 ubekendte" og Bogstavsregning?

tak på forhånd :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. september 2015 af mathon

Opgave 1

                          \begin{matrix} 2x-3y=1\\3x-2y=9 \end{matrix}


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. september 2015 af mathon

Opgave 2

                      \begin{matrix} 2{,}5x-1{,}2y=9\\1{,}5x+0{,}8y=13 \end{matrix}


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. september 2015 af mathon

Opgave 3

                     \begin{matrix} \frac{5y-4}{8}-\frac{7x-1}{10}=0\\\frac{4x-6}{3}+\frac{3y+4}{4}=6 \end{matrix}


Skriv et svar til: 2 ligninger med 2 ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.