Matematik

andengradspolynomier i faktorer

10. september 2015 af Jerimias (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=x^2-6x-7

a=1

b=-6

c=-7

d=


Svar #1
10. september 2015 af Jerimias (Slettet)

f(x)=x2-6x-7

D=(-6)2-4*1*(-7)=64

Ser det rigtigt ud?


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2015 af PeterValberg

Ja

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: andengradspolynomier i faktorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.