Matematik

rumfang

11. september 2015 af schwarzenegger123 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hvad er rumfanget af en kugle med en diameter på 8cm


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2015 af atxn (Slettet)

Rumfang=\frac{4}{3}*pi*r^3

dvs.

\frac{4}{3}*pi*4^3


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2015 af mathon

eller
                    V=\frac{\pi }{6}\cdot d^{\, 3}


Skriv et svar til: rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.