Kemi

Standardkurve - udregning af konc.

11. september 2015 af Cecillie95 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder med en opgave, som egentlig ikke burde volde de store problemer, men det gør den nu engang alligevel.. Jeg skal beregne koncentrationen for det ukendte stof. Den burde jo ligge et sted mellem 0,8-0,12 mg/mL, men når jeg forsøger at regne den ud fra linjens ligning får jeg den til 2,36 mg/mL.

0,817 = 0.3456x 

x = 0,817/0,3456 = 2,36 mg/mL  

Hvad pokker gør jeg forkert eller overser? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2015 af Heptan

Ja der er da noget helt galt. Jeg får en anden forskrift når jeg laver regression.

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Svar #2
11. september 2015 af Cecillie95 (Slettet)

#1

Ja der er da noget helt galt. Jeg får en anden forskrift når jeg laver regression.

Ej hvor underligt.. Nå, men nu ved jeg da, hvor problemet ligger. Jeg må lege lidt med mit excel så. Tak for hjælpen! :-)


Skriv et svar til: Standardkurve - udregning af konc.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.