Matematik

Stationære svar ved en påvirkning u(t) = sin(2t)

16. september 2015 af hammer26 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa

Jeg har en overføringsfunktion H(S) = 1/(-1+s)

Jeg skal finde det stationære svar ved påvirkningen u(t) = sin(2t)

Jeg mener det er noget med at tage imaginærdelen 2i men jeg er meget i tvivl. Er der nogen der kan give mig en forklaring på hvordan jeg løser det fra a-z

på forhånd mange tak


Skriv et svar til: Stationære svar ved en påvirkning u(t) = sin(2t)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.