Matematik

Matematik reducer

16. september 2015 af josephinesky (Slettet) - Niveau: B-niveau

x- 3x
x- 9

(det er en brøkstreg der er mellen ligningerne)

Jeg ved at der skal bruges kvadratsætningerne:
sætning 1: (x+ y)2 = x+ y+ 2xy 

sætning 2: (x- y2) = x+ y- 2xy

sætning 3: (x+y)*(x-y) = x- y2

ellers ved jeg ikke hvordan jeg skal regne den ud. HJÆLP!

                                         


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2015 af exatb

Sæt x udenfor en parentes i tælleren. Brug sætning tre i nævneren.


Skriv et svar til: Matematik reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.