Matematik

Matematik

17. september 2015 af Karare - Niveau: C-niveau
hvad er Løsningen på ligningen (hvis f(x) = 4) er:
f(x)=v(x-3)+2=7
kan ikke selv finde ud af den...
HASTER!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2015 af SuneChr

Typografien ser lidt mystisk ud.
Hvordan ser funktionen  f (x) ud?


Svar #2
17. september 2015 af Karare

Undskyld lavet fejl f(x)=(x-3)+2=7 det er den rigtigt ligning

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2015 af SuneChr

Du kan ikke have to lighedstegn i en forskrift.
f (x)  er ikke en ligning, men en forskrift.
Skal du løse  f (x) = 7  når forskriften hedder  f (x) = (x - 3) + 2    ?
 


Svar #4
17. september 2015 af Karare

Hvad sker der for mig jeg undskylder igen f(x)= kvadratrod (x-3)+2=7

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. september 2015 af SuneChr

Måske x = 28 ?
Din skrivemåde forstår jeg ikke.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.