Matematik

Ligninger

18. september 2015 af axx2 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Håber at I kan hjælpe med at finde en ligning til denne tekst. :)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2015 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. september 2015 af peter lind

kald antal voksne x og antal børn y

Der gælder så at

x+y = 350

50*x+30*y = 15500


Svar #3
18. september 2015 af axx2 (Slettet)

#2

kald antal voksne x og antal børn y

Der gælder så at

x+y = 350

50*x+30*y = 15500

skal jeg så løse dem som 2 ligninger med 2 ubekendte?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2015 af peter lind

ja


Svar #5
18. september 2015 af axx2 (Slettet)

#4

ja

mange tak!! :)


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.