Matematik

Integralregning - areal under kurven

19. september 2015 af wafflehero (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg er i gang med en opgave angående integralregning, og jeg må indrømme, at jeg ikke ved hvor jeg skal begynde.

Opgaven:

https://gyazo.com/2414f48afd01b7eeccd0f35f4ac0f0e2

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2015 af StoreNord

M4 =0 - ( M1 - M2 - M3 )


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2015 af mathon

         \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \int_{x_1}^{x_5}f(x)\, \textup{d}x=\int_{x_1}^{x_2}f(x)\, \textup{d}x+\int_{x_2}^{x_3}f(x)\, \textup{d}x+\int_{x_3}^{x_4}f(x)\, \textup{d}x+\int_{x_4}^{x_5}f(x)\, \textup{d}x=0

                                             \frac{1}{4}+\left ( -\frac{1}{4} \right )+\frac{9}{4}+\int_{x_4}^{x_5}f(x)\, \textup{d}x=0

                                             \int_{x_4}^{x_5}f(x)\, \textup{d}x=-\frac{9}{4}

                                             A_{M_4}=-\int_{x_4}^{x_5}f(x)\, \textup{d}x=\frac{9}{4}


Skriv et svar til: Integralregning - areal under kurven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.