Matematik

Georg Mohr opgave

20. september 2015 af ElMalek (Slettet) - Niveau: B-niveau

Forslag til hvordan opgaven løses? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2015 af Stats

hj.png

Prøv at udregne den 'solid' linjes længder op, ved hjælp af hhv. l1, l2 ,..., l6.

Benyt derefter, at: l = l1 + l2 + l3 + l4 + l5 + l6 = 30

- - -

Mvh Dennis Svensson

Vedhæftet fil:hj.png

Svar #2
20. september 2015 af ElMalek (Slettet)

Jeg forstår ikke, hvilken længde man skal beregne, er det "l"? Alle svarmulighederne er over 30, hvordan kan l være større end afstanden fra A til B? Jeg tror ikke, at jeg forstår opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2015 af Stats

.hj2.png

- - -

Mvh Dennis Svensson

Vedhæftet fil:hj2.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2015 af Stats

Første kasse har alle sidelængderne l1, derfor må den solide linje være l1 + l1 + l1 = l1

Prøv nu at gøre det samme med de andre kasser

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #5
20. september 2015 af Stats

Du skal beregne den der ikke er stiplet. Som vist herunder, er det den røde linje

hj3.png

- - -

Mvh Dennis Svensson

Vedhæftet fil:hj3.png

Svar #6
20. september 2015 af ElMalek (Slettet)

Tak :) Nu forstår jeg, haha


Skriv et svar til: Georg Mohr opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.