Matematik

ligninger

24. september 2015 af josephinesky (Slettet) - Niveau: B-niveau

(x + 3)2 - x2 = 0

Hjælp, jeg har prøvet, at løse denne opgave, men kan ikke få den løst færdig. Jeg ved, at jeg skal bruge kvadratsætning 1.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2015 af mathon

Så repeter kvadratsætning 1 og brug den efterfølgende.

om ikke andet er
                                 (x+3)^2=(x+3)(x+3)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2015 af al1232 (Slettet)

(a+b)^2=a^2+b^2+2ab

Reducér derefter

Få x til at stå alene


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.