Fysik

Opgaver

27. september 2015 af Keminærd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle der kan hjælpe mig med de her opgaver, og forklare hvordan de gjorde?

Omregn 1435 mmHg til atm og Pascal.

Omregn 987 hPa til mmHg og atm og bar.

Omregn 35 meter vandsøjle til Pa og atm.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2015 af mathon

                  760\; mm\; Hg=10{,}3323\; m\; H_2O=1\; atm=101325\; Pa=1{,}01325\; bar


Svar #2
27. september 2015 af Keminærd (Slettet)

Kun du eventuellt lave udregningerne? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2015 af mathon

Udfør selv forholdsregning.


Skriv et svar til: Opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.