Matematik

matematik hjælp

28. september 2015 af Amalie85 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan ikke få dette til noget der giver mening... (vedhæftet)

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2015 af peter lind

hvad er du i tvivl om ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2015 af Toonwire


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2015 af Toonwire

Hvis det er produktreglen generelt du er i tvivl om er den her for en funktion f(x):

\\f(x)=g(x)\cdot h(x)\\\\ \Rightarrow ~~ f'(x)=g'(x)\cdot h(x)+g(x)\cdot h'(x)


Svar #4
28. september 2015 af Amalie85 (Slettet)

Forstår ikke hvordan jeg skal sætte det ind og beregne det... 


Svar #5
28. september 2015 af Amalie85 (Slettet)

??


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. september 2015 af Toonwire

\\f_1(x)=x\cdot \sqrt{x}\\\\ ~~~~~~\text{Hvor }g(x)=x~\text{og }h(x)=\sqrt{x}~~\left\{ \begin{matrix} \Rightarrow &g'(x)=1~~~~~~\\ \Rightarrow & h'(x)=\begin{matrix} 1\\ \overline{2\cdot \sqrt{x}} \end{matrix} \end{matrix}\right\\\\~\text{dvs.}~~ f_1'(x)=1\cdot \sqrt{x}+x\cdot \begin{matrix} 1\\ \overline{2\cdot \sqrt{x}} \end{matrix}

Så skal der bare reduceres :)


Skriv et svar til: matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.