Matematik

jeg må opgive o lave den her jeg håber der er en barmhjertig samaritaner der vil hjælpe mig

01. oktober 2015 af Bang7812 - Niveau: C-niveau

 To funktioner ?? og ?? er givet ved ??(??) = 4?? + 5 og ??(??) = −2?? + 12.

a) Bestem ??(5), og løs ligningen ??(??) = 16


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2015 af mathon

Hjælp kræver, at du oplyser dine funktioner præcist?


Skriv et svar til: jeg må opgive o lave den her jeg håber der er en barmhjertig samaritaner der vil hjælpe mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.