Matematik

Hjælp til matematik

03. oktober 2015 af Juliemus00 (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Hej er der nogen der kan hjælpe med at løse opgaverne?

A. En terning vejer 720,3 g og har massefylden 2,3 g/cm

Hvad er terningens rumfang

B. Hvad er radius i en kugle med rumfanget 100 cm

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

A.

m = (720,3 g) / (2,3 g/cm3) = .....cm3

B.

Vkugle = 4/3 * π * r3

Løs ligningen

100 = 4/3 * π * r3


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2015 af 123434 (Slettet)

Terningen vejer 720,3 gram

Massefylden er 2,3 gram pr kubikcentimeter. Dvs. at en kubikcentimeter af terningen vejer 2,3 gram

Du ved, at din terning vejer 720,3 gram, og at en kubikmeter vejer 2,3 gram. Du kan dermed beregne hvor mange kubikmeter din terning er, dvs. rumfanget

m=(720,3g)/(2,3g/cm3)=313,17 cm3


Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.