Matematik

Integration.

16. oktober 2015 af Rossa - Niveau: Universitet/Videregående

Hej derude.
Jeg lytter på Khan Academy en video om afgrænsingen af fejlen af taylor polynomiet.
Videon viser, at 
|\int E^{n+1}(x)dx|=|E^n(x)| hvor E^n(x) er så kaldt error-function eller "the remainder".
Envidere |\int E^{n}(x)dx|=|E^{n-1}(x)|.

Efter min forståelse, så burde det være anderledes som;
|\int E^{n+1}(x)dx|= \frac{|E^{n+2}(x)|}{n+2} og  |\int E^{n}(x)dx|= \frac{|E^{n+1}(x)|}{n+1}

Vil nogen hjælpe med forståelsen, da denne er bare en video, og jeg forstår som videon er ikke korrekt.
Hvis nogen vil hjælpe, så videon findes på linket nedenfor
 " https://da.khanacademy.org/math/integral-calculus/sequences_series_approx_calc/taylor-series/v/proof-bounding-the-error-or-remainder-of-a-taylor-polynomial-approximation  "

I behover ikke at høre hele videon, bare kun 30 sekunder fra minut 8.

Tak på forhånd


 


Skriv et svar til: Integration.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.