Fysik

Frekvens og periode ud fra 2,4 m/s.

20. oktober 2015 af Sprogfjols (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har en opgave hvor jeg ikke har nogen graf over tiden. Jeg ved kun at 1 bølge er 4 cm og at bølgen bevæger sig med 2,4 m/s. 

Hvordan finder jeg perioden og frekvensen ud fra dette. Er klar over hvordan jeg finder frekvensen når jeg har perioden. 

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2015 af Mathnerdsx (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2015 af mathon

              v=\lambda \cdot f

               2{,}4\; \frac{m}{s}=(0{,}04\; m) \cdot f


Skriv et svar til: Frekvens og periode ud fra 2,4 m/s.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.