Matematik

Matematik hjælp!!!

22. oktober 2015 af Amalie85 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med vedhæftede? Aner ikke hvordan jeg skal gøre det..


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2015 af hesch (Slettet)

Start med at skitsere grafen i x=5, f(5) = 0.

Bevæger du dig mod venstre er grafen stigende ( f '(x) er negativ mod højre ) og skal gå gennem f(0) = 2.

Grafen har et lokalt maximum for x  = -2, ( f '(-2) = 0 ), osv.


Svar #2
22. oktober 2015 af Amalie85 (Slettet)

Kan ikke få den til hænge samme (altså grafen) hvordan kommer den til at se ud??


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2015 af hesch (Slettet)

Forslag:

Vedhæftet fil:scan0020.pdf

Skriv et svar til: Matematik hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.