Fysik

Acceleration

25. oktober 2015 af geovidenskab (Slettet) - Niveau: B-niveau

Viggo kommer cyklende gennem Olsker ovre på Bornholm med en konstant hastighed på v = 5ms^-1
Uden for Olsker på vej ned mod Allinge går det pludseligt stærkt ned af bakke, og viggo kan efter 20 sekunder konstatere, at hastigheden er steget til v = 25 km/time

A) Hvor stor er accelerationen a på vej ned i mod Allinge? 

HJÆÆÆLP


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2015 af mathon

25\; \frac{km}{h}=6{,}94444\; m\cdot s^{-1}

                                 a_{middel}=\frac{\Delta v}{\Delta t}


Svar #2
25. oktober 2015 af geovidenskab (Slettet)

Jeg har sagt, det der er vedhæftet i filen

Vedhæftet fil:søren er en cunt.docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2015 af mette48 (Slettet)

acceleration = (slut hastighed - start hastighed) / tid

hastighed regnes i m/s og tid i s


Skriv et svar til: Acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.