Matematik

matematik

28. oktober 2015 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kunne nogle hjælpe eller evt. rette denne opgave som lyder således:

Bestem en parameterfremstilling for linjen, der har ligningen y = 3x − 7.

jeg har et bud, hvilket er, at en parameterfremstilling for denne kunne være:

(x,y) = (2, -1) + t * (1,3)

kunne det ikke være en parameterfremstilling?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2015 af mette48 (Slettet)

Jo


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2015 af mathon

                            \begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} 2\\-1 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} 1\\ 3 \end{pmatrix}\; \; \; \; \; t\in\mathbb{R}


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.