Matematik
Vis at arcsin er voksende på sin definitionsmængde
29. oktober 2015 af
inger91 (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Jeg tænker at man kan gøre sådan som i vedhæftet dokument.
Er det rigtigt eller?
Vedhæftet fil: 2.docx
Skriv et svar til: Vis at arcsin er voksende på sin definitionsmængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![\left (\sin^{-1}(x) \right ){}' =\frac{1}{\sqrt{1-x^2}}>0\; \; \; \; \; x\in\; ]-1\, ;1[](https://media.studieportalen.dk/images/equations/zJibMHCeJHxjFuU76E_NpA==.gif)