Matematik

Matematik hjælp!

01. november 2015 af Reset - Niveau: B-niveau
Hej. Jeg har brug for hjælp til disse fire opgaver som er vedhæftet.
Kan ikke rigtig selv finde ud af dem. Mest opgave 1, 3 og 5.

Tak på forhånd!
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2015 af 123434 (Slettet)

Opgave 3

Ligevægtspris=Den pris, hvor udbud og efterspørgsel passer sammen, så der produceres den mængde af en vare, som forbrugerne efterspørger, og som producenterne vil udbyde.

Sæt udbud lig med efterspørgslen

d(x)=s(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2015 af 123434 (Slettet)

Opgave 4

Eksponetiel funktion-fast årlig procentvis stigning. f(x)=b*ax

b=189, startlønnen

a=1+r/100

r=2%

a=1+2/100=1,02

f(x)=189*1,02x

f(x)=timelønnen i kroner

x=antal års ansættelse

b=189, lønnen efter 0 års ansættelse

a=1,02 lønnen stiger med 2% efter et års ansættelse


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2015 af 123434 (Slettet)

Opgave 1

Max 21 genstande for unge mænd ifølge sundhedsstyrelsen

Kig på intervallet [21;24]. Hvor stor en procentdel udgør dette?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2015 af 123434 (Slettet)

Opgave 5

(x+1)*(2x-4)=0

x+1=0 V 2x-4=0

x+1-1=0-1 V 2x-4+4=0+4

x=-1 V 2x=4

x=-1 V 2x/2=4/2

x=-1 V x=2


Svar #5
12. november 2015 af Reset

#1 og #3

Forstår stadig ikke opgave 1 og 3??


Svar #6
12. november 2015 af Reset

Nogen der kan hjælpe med opgave 1 og 3??


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. november 2015 af 123434 (Slettet)

Opgave 3

d(x)=s(x)

0,1x2-4x+55=0,1x2+x+5

-4x+55=x+5

-4x+55-55=x+5-55

-4x=x-50

-4x-x=x-50-x

-5x=-50

-5x/-5=-50/-5

x=10

Ligevægtsprisen er 10 kroner


Skriv et svar til: Matematik hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.