Matematik

HJÆÆÆÆÆLP MATEMATIK

02. november 2015 af Bikkelmikkel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Ligningen for kurven er

E= (1+x-x2-x2):2

Beregn værdien af E, når x=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2015 af mathon

        E=\frac{1}{2}


Svar #2
02. november 2015 af Bikkelmikkel (Slettet)

z


Svar #3
02. november 2015 af Bikkelmikkel (Slettet)

#1

        E=\frac{1}{2}

Hvorfor 0,5?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2015 af Tina12453

Du sætter bare 0 ind på x´ets plads: (1+0-0*2-0*2):2=0,5


Svar #5
02. november 2015 af Bikkelmikkel (Slettet)

#4

Du sætter bare 0 ind på x´ets plads: (1+0-0*2-0*2):2=0,5

okay


Svar #6
02. november 2015 af Bikkelmikkel (Slettet)

#5
#4

Du sætter bare 0 ind på x´ets plads: (1+0-0*2-0*2):2=0,5

Men er det så ikke 2?? fordi at 2:1 er 2 ??


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. november 2015 af SådanDa

Men (1-0-0*2-0*2)=1, så du får altså 1:2=0,5. Og ikke 2:1!


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆÆLP MATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.