Fysik

Hjælp til en opgave

03. november 2015 af Sarahjegersmuk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har en opgave jeg har problemer med.

Kig vedhæftet fil.

Jeg håber nogen kan hjælpe.

Vedhæftet fil: Opg2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2015 af mathon

       F_{res}=\sqrt{(60\; N)^2+(80\; N)^2}

       \angle v=\tan^{-1}\left ( \frac{80}{60} \right )


Skriv et svar til: Hjælp til en opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.