Fysik

opgave

05. november 2015 af theposter (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey, er der nogen der kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2015 af mathon

Beregn motionistens udførte arbejde (i fysisk forstand).

Den gennemsnitlige krafts arbejde

                                                             A=F_{middel}\cdot s


Svar #2
05. november 2015 af theposter (Slettet)

Men, hvad er kraften (F_Middel?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Fmiddel er den, du skal finde.

Arbejdet kan du finde af

A = P * t


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2015 af mathon


                  F_{middel}=\frac{P\cdot t}{s}


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. november 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

.


Svar #6
05. november 2015 af theposter (Slettet)

16N ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. november 2015 af mathon

Jo.
         F_{middel}=16\; N.


Skriv et svar til: opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.