Matematik

Hjælp til læsning af ligning

08. november 2015 af Albertema (Slettet) - Niveau: C-niveau
Er der en venlig sjæl der kan hjælpe med st løse denne ligning ?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2015 af peter lind

gang ligningen med 2x


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2015 af Jegvedingenting

Undskyld jeg blander mig i denne tråd, men kan ikke lade være med at le over det store billede og hvorfor man ikke bare kunne skrive ligningen i stedet :D


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2015 af SuneChr

Morsomt indslag.
# 0:                    Hjælp til læsning af ligning.
# 2 og især # 1: Hjælp til løsning af ligning.
Burde måske have været byttet om.    : )


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2015 af peter lind

#4   Når jeg kopierer en opgave over til tråden er det for at kunne se opgaven mens jeg taster ind. Det kan jeg jo ikke hvis de bliver byttet om


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. november 2015 af 123434 (Slettet)

7/x-3=5/2

x*(7/x-3)=x*5/2

7-3x=5/2x

7-3x+3x=5/2x+3x

7=5,5x

x=7/5,5


Skriv et svar til: Hjælp til læsning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.