Matematik

Linear ligning??

12. november 2015 af SødeBløde (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg har vedhæftet et billede af opgave formuleringen.

Jeg har næsten ingen idé om, hvordan jeg skal gribe den an....

Hvis i bare kunne skubbe mig i den rigtige retning eller komme med nogle hint til hvordan den kan løses ville det hjælpe mig gevaldigt meget.

Jeg ved at F skal transponeres og at jeg skal opstille en ligning: F.\begin{vmatrix} x_1 &x_2 \\ x_3 & x_4 \end{vmatrix}=\begin{vmatrix}1\\ 1 \end{vmatrix}

men det virker ikke rigtigt på maple....

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2015 af peter lind

Du kan sætte to af varablene til 0 og så løse det som en ligning med to ubekendte. I matricen er den første og den sidste søjle særlig simpel, så start med at sætte x2=x3 = 0


Skriv et svar til: Linear ligning??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.