Matematik

Ligning

15. november 2015 af AndersNymark (Slettet) - Niveau: C-niveau

0.5*l*x=0

Nogle der kan hjælpe mig med at regne følgende ligning ud i hånden, nå man skal finde x?



Er det bare

x=0?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2015 af StoreNord

Mener du   0.5*L*x=0    så har du vel ret.

Bare vi dog kunne få nogle ordentlige l'er her i portalen.


Svar #2
16. november 2015 af AndersNymark (Slettet)

Hej StoreNord. Tak for dit svar, og jeg beklager mit uordentlige L - det skal der rettes op på i eftertiden fra min side af i hvert fald!


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.