Fysik

Hjælp til opgaver

15. november 2015 af emil6000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har disse 4 opgaver jeg gerne ville have hjælp til :)
Gerne med forklaringer

Se vedhæftet


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. november 2015 af mathon

54.
          a.
                  E_{foton}=\frac{h\cdot c}{\lambda }

          b.
                  N=\frac{5\cdot 10^{-4}\; \tfrac{J}{s}}{E_{foton}}

          c.
                  I=\frac{5\cdot 10^{-4}\; W}{\pi \cdot ( 10^{-3}\; m)^2}


Svar #2
15. november 2015 af emil6000 (Slettet)

Har besvaret opgave 54 :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. november 2015 af mathon

60.
        a)

               _{53}^{131}\textrm{I}\; \rightarrow \: _{54}^{131}\textrm{Xe}\; +\; _{-1}^{0}\textrm{e}

        b)
               k=\frac{\ln(2)}{T_\frac{1}{2}}=\frac{\ln(2)}{8{,}04\; \cdot 24\cdot 3600\; s}

  


Skriv et svar til: Hjælp til opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.