Matematik

grader??

15. november 2015 af edwardd (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej

hvordan beregner man fra decimaltal til grader?

fx  0,7668


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2015 af mathon

          0{,}7668\cdot \frac{180^{\circ}}{\pi }


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2015 af SuneChr

# 0
Du bør være mere præcis i dit spørgsmål.
Det er ikke sikkert, at radianer altid er udtrykt i en decimalbrøk.
Du mener sikkert: Hvordan er forholdet mellem radianer og grader?


Svar #3
15. november 2015 af edwardd (Slettet)

hvis jeg bruger den angivne formel vil jeg få 43,92

facit i min bog beregner det til 39,9 hvad er korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. november 2015 af mathon

#2
     Ingen bruger ordet decimalbrøk. Der tales om decimaltal.


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. november 2015 af mathon

Vi kan jo ikke se, om din beregning 0{,}7668 er korrekt.

Noget tyder på, at du burde have fået 0{,}696386.


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. november 2015 af SuneChr

Decimalbrøk er en udmærket og anerkendt term, uanset om man er moderne eller gammeldags.


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. november 2015 af mathon

"hvordan beregner man fra decimaltal til grader? "

har intet med modernitet at gøre.


Skriv et svar til: grader??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.