Matematik

Matematik

19. november 2015 af umran112 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej opgaven er således:

En funktion for f er bestemt ved:

f(x)=3e^x+5^7

Bestem f^1(x) 

Jeg har virkelig brug for jeres hjælp? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2015 af StoreNord

f(x)=3e^x+5^7

ex er dejligt nem at differentiere. f'(x) er nemlig = f(x)


Svar #2
19. november 2015 af umran112 (Slettet)

Hvordan vil det så se ud, når jeg bestemmer opgaven? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. november 2015 af LubDub (Slettet)

       f '(x) = 3ex


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2015 af StoreNord

g(x)=3ex                        <=>             g'(x)=3ex

Du kan jo efterprøve det i Geogebra.


Svar #5
19. november 2015 af umran112 (Slettet)

Okey mange tak for din hjælp :D 


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.