Matematik

Areal

30. november 2015 af MariaJK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvordan finder jeg siden EF? 


Svar #1
30. november 2015 af MariaJK (Slettet)

SLET INGEN?  


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2015 af 123434 (Slettet)

Trekanterne er ensvinklede

Der gælder

lEDl/lDCl=lEFl/lADl

8/4=lEFl/3

EF beregnes til 6


Svar #3
30. november 2015 af MariaJK (Slettet)

Kan det passe at hele arealet er 72? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. november 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. november 2015 af SådanDa

#2 skal lige være opmærksom på at den store trekants grundlinje ikke er ED men EC, så ligheden skulle være: lECl/lDCl=lEFl/lADl => 12/4=lEFl/3 osv.


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. november 2015 af Soeffi

Vedhæftet fil:rektangler.png

Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.