Kemi

udregning af masseprocent

01. december 2015 af nillewedel (Slettet) - Niveau: B-niveau

hjælp håber der er en som kan hjælpe mig med udregnings metode til følgende spørgsmål

i næsespray kan der være 0,5mg menthol pr 10mL bestem masseprocenten pr 10 mL næsespray, massefylden af næsesprayen er 1g/mL


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2015 af mathon

              p=\frac{m}{V\cdot \varrho }\cdot 100\%

              p=\frac{0{,}5\cdot 10^{-3}\; g}{(10\; mL)\cdot( 1\; \tfrac{g}{mL}) }\cdot 100\%=0{,}5\cdot 10^{-3-1+2}\%=0{,}005\%


Skriv et svar til: udregning af masseprocent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.