Matematik

Matamtik, ligninger :)

02. december 2015 af Smillalarsen1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hej alle! Jeg har meget svært ved ligninger i matematik, og jeg tænkte om der var nogle som kunne hjælpe mig med at finde frem til svarene ( også svarene i det hele taget)? Det ville være rigtig dejligt!

Jeg vil gerne prøve de mest enkle ligninger, men også de ret svære. Sådan så jeg ligesom kan sammenligne.
Mvh Miriam

Jeg skal have svar til opg 3 4 og 5 :) opgaverne er i den vedhæftede fil nedenunder!
Vedhæftet fil: image.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2015 af SådanDa

opg 3) en liter koster 10 kr. det vil sige at for 250 kr kan du købe 250/10=25 liter, hvis en bil kører 10 km på en liter, kan den altså køre 10*25=250 km på 25 liter. Dette vil vi gerne omskrive til en ligning så vi let kan regne resten af opgaverne:

y=25*x hvor y er hvor langt bilen kan køre og x er hvor mange kilometer bilen kører på en liter. Nu kan man sætte sine tal for hvor langt bilen kører ind! :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2015 af mathon

#0
        Du fik svar i
        https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1644151#1644202


Svar #3
02. december 2015 af Smillalarsen1 (Slettet)

det ved jeg mathon! mn jeg kan ikke se svarene længere


Skriv et svar til: Matamtik, ligninger :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.