Matematik

Gange med store tal

03. december 2015 af Dimondenhonningglaseredeskinke (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hvordan ganger man i hovedet to store tal der begge ender på det samme tal?
F.eks. 57*37.
Mange tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2015 af PeterValberg

Som man ganger alle andre store tal :-)

Se denne video [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2015 af mathon

              (60-3)(40-3)=6\cdot 4\cdot 100-(60+4)\cdot 3+3\cdot 3

                                                        \mathbf{\color{Red} 24}00-\mathbf{\color{Red}3}00+9=2109


Skriv et svar til: Gange med store tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.