Matematik

Matematik 2 (differentialregning)

04. december 2015 af Ceciliesofiejohannsen16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heeej er der nogen der kan hjælpe mig med denne her opgave? :) 

Redegør for hvad differentialkvotienten kan anvendes til i forbindelse med funktionsundersøgelser. Man kunne eventuelt vise det på eksemplet F(x) = 2x^3 - 9x^2 + 12x - 3, men man kunne også vise det på en anden funktion efter eget valg. Her er der vigtigt at forklare hvordan de forskellige udregninger hænger sammen med monotoniforhold og tangenthældningen.  

På forhånden tak 


Svar #2
04. december 2015 af Ceciliesofiejohannsen16 (Slettet)

hej den link du har sat ind er en af mine spørgsmål, men det er den ovenover som hedder matematik 2 (differntialregning) som jeg har problemer med den anden er ikke rigitg uddybet.  


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2015 af LubDub (Slettet)

 .


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2015 af mathon

          f(x)=2x^3-9x^2+12x-3

          f{\, }'(x)=6x^2-18x+12

          f{\, }'(x)=6(x^2-3x+2)=6(x-1)(x-2)


Svar #5
04. december 2015 af Ceciliesofiejohannsen16 (Slettet)

mange tak 


Skriv et svar til: Matematik 2 (differentialregning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.