Matematik

Matematik

07. december 2015 af Shad0076 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
En snebold vejer 87 gram og har en diameter på 40 mm. Hvad er massefylden i g/cm3 for denne snebold?


Håber på i kan hælpe

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. december 2015 af SuneChr

Omskriv 40 mm til cm
Benyt formlen for en kugles rumfang Vkugle
Gennemsnitsmassefylden for snebolden er da   87 / Vkugle      g/cm3


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. december 2015 af PeterValberg

Beregn sneboldens rumfang i cm3 (idet du antager, at den er kugleformet)

Dividér vægten med rumfanget

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. december 2015 af SuneChr

# 2  parentesen
Man må så spørge frøken Smilla.


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. december 2015 af PeterValberg

#3 Okay, det gør vi så...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:smillassenseofsnow.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #5
07. december 2015 af mathon

                         \varrho =\frac{m}{V}=\frac{87\; g}{\frac{\pi }{6}\cdot (4\; cm)^3}


Svar #6
07. december 2015 af Shad0076 (Slettet)

Tak for hjælpen

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.