Matematik

Vægt og procentvis forskel

07. december 2015 af sea789 - Niveau: 8. klasse

Hej. Er der nogen der kan hjælpe mig? :)
En elev fra udskolingen kan bære 7 kg i sin skoletaske. En anden elev fra mellemtrinet kan bære 4,5 kg. Jeg skal nu finde ud af hvor mange procent mere eleven fra udskolingen kan bære, end eleven på melletrinet.

Hvordan gør man? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. december 2015 af mathon

100% ≡ 3,5 kg

1% ≡ 0,035 kg

Eleven fra udskolingen bærer 3,5 kg mere end eleven på mellemtrin(n)et.

Mere i procent af
mellemtrinselevens bæreevne:
                                                         \frac{3{,}5\; kg}{0{,}035\; \frac{kg}{\%}}=100\%


Svar #2
07. december 2015 af sea789

Hej. Det må du meget undskylde, men jeg havde lavet en fejl. Jeg mente 4,5 kg. Men tak for hjælpen. :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. december 2015 af mathon

revideret i overensstemmelse med #2' s oplysninger:

100% ≡ 4,5 kg

1% ≡ 0,045 kg

Eleven fra udskolingen bærer 2,5 kg mere end eleven på mellemtrin(n)et.

Mere i procent af
mellemtrinselevens bæreevne:
                                                         \frac{2{,}5\; kg}{0{,}045\; \frac{kg}{\%}}=55{,}6\%


Svar #4
07. december 2015 af sea789

Ok. 

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Vægt og procentvis forskel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.