Fysik
Beregning af de kræfter der påvirker en genstand
07. december 2015 af
htxstudenten (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
En masse, m=7 kg ligger stille på et skråplan, der hælder 30 grader i forhold til vandret. a) Vis de kræfter, der påvirker m. b) Beregn kræfternes størrelse
Mht opgave a, bruger jeg formlen: F_s=m*g --> F_s=7 kg*9,81 N --> F_s=68,67 N/kg
Håber det er gjordt rigtigt... b'eren ved jeg ikke lige hvordan den laves, nogen hjælp?
Mht opgave a, bruger jeg formlen: F_s=m*g --> F_s=7 kg*9,81 N --> F_s=68,67 N/kg
Håber det er gjordt rigtigt... b'eren ved jeg ikke lige hvordan den laves, nogen hjælp?
Svar #1
07. december 2015 af peter lind
Nej. Det er ikke rigtig. Har du ikke noget om det i din bog ?. Under alle omstændigheder kan du se lidt på https://da.wikipedia.org/wiki/Skr%C3%A5plan
Skriv et svar til: Beregning af de kræfter der påvirker en genstand
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
